fbpx

Tavanele extensibile colorate sunt o soluție simplă pentru orice cameră. Datorită versatilității designului tavanului extensibil, clientul va putea să aducă la viață orice idee de design folosind diverse metode de proiectare. Tavanul extensibil colorat este potrivit pentru un dormitor, sufragerie, bucătărie, hol, baie, toaletă, având o rezistență foarte mare la uzură. Variațiile de culoare ale tavanelor extensibile pot fi complet diferite, menținând în același timp caracteristicile fizice ale structurii.

Pentru a crea un interior modern, designerii folosesc variante inovatoare, dintre care unul este tavanul plutitor. O noutate funcțională, frumoasă și practică a devenit foarte rapid populară. Aspectul unic al acestor structuri de tavan va face orice cameră originală și interesantă.

Tavanele extensibile lucioase sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să extindă vizual camera, să o facă mai ușoară și mai elegantă. Suprafața oglinzii transformă camera și creează aspectul său unic. Dacă mai devreme această metodă de decorare era neobișnuită și inaccesibilă pentru mulți, acum aproape toată lumea își poate permite.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă