fbpx

Tavanele extensibile cu imprimare foto

Dacă decideți să actualizați radical și calitativ interiorul, oferim tavane extensibile cu imprimare foto, cu ajutorul cărora puteți da viață oricăror idei creative și influența direct percepția generală a unei anumite camere.

Pentru ca compoziția să fie percepută, plăcută ochiului cu culori naturale și semitonuri, să nu se estompeze sau să se deterioreze, este necesar ca vopseaua să nu acopere doar pânza de clorură de polivinil, ci să se absoarbă direct în ea cât mai profund posibil.

Pentru a face acest lucru, utilizați 4 metode de imprimare, fiecare dintre ele având propriile sale avantaje și dezavantaje:

  • Solvent - cel mai ieftin mod de a aplica un model pe un panou cu utilizarea activă a cernelii agresive, se caracterizează printr-un miros și o toxicitate ascuțite neplăcute, este complet inutilizabil în cazul decorării interioare și este utilizat în principal în industrie.
  • Eco-solvent - în acest caz, se folosește același format de cerneală, doar cu un conținut mai mic de toxine care pot afecta negativ corpul uman, în comparație cu cel discutat mai sus, această metodă este mai scumpă și poate fi utilizată pentru decorarea interioarelor casei, mai ales dacă se imprimă pe lumină picturi, iar desenul nu este deosebit de complex și bogat.
  • Ultravioletul este un mod absolut inofensiv, dar și mult mai scump de a decora o pânză elastică cu o imagine suculentă care nu se va epuiza și nu se va estompa nici după ani. Unul dintre principalele dezavantaje este limitarea imprimării fără sudură de 2 metri lățime. În toate celelalte privințe, această metodă este complet convenabilă pentru utilizare și vă permite să aduceți la viață chiar și cele mai extraordinare proiecte creative.
  • Latexul este unul dintre avantajele pe care vi le oferă această metodă de desen pe pânză - fără restricții asupra lățimii. De fapt, aceasta este cea mai scumpă și atractivă opțiune, ecologică și păstrând în mod strălucit prospețimea designului aplicat pentru mulți ani de utilizare. Permite implementarea în practică a unor imagini foarte detaliate cu o structură volumetrică tangibilă. Datorită prețului ridicat, multe sunt încă inaccesibile.

Alegerea tipului de pânză

Tavanele extensibile tipărite sunt întotdeauna proaspete și interesante, indiferent de tipul tavanului cu care aveți de-a face. Dar există anumite caracteristici tehnice ale fiecărui tip de suprafață care vă permit să vă realizați cel mai bine intenția artistică cu o cantitate minimă de distorsiuni tonale.

Cele mai complexe imagini din punct de vedere tehnic sunt realizate cel mai bine pe tavanele extensibile din țesături (satinate). Factorul perfect permite imprimări bogate și uniforme, cu multe detalii. Culorile pe astfel de amprente foto nu își vor pierde niciodată prospețimea, indiferent de cât de des au fost expuse tavanele extensibile la soare sau curățarea activă cu detergenți.

Atunci când alegeți tipărirea eco-solvent, alegeți imagini neutre și calme în ceea ce privește termenii tonali - în caz contrar, puteți obține o distorsiune foarte puternică a culorii, ceea ce implică invariabil respingerea completă a rezultatului.

Dacă natura fotografiei utilizate este realistă și clară, atunci cel mai bine este să optezi pentru o suprafață lucioasă. Desigur, cusătura va fi un dezavantaj, cu toate acestea, rezultatul final va permite umbrirea acestui mic dezavantaj. Luciul de pe tavan oferă o redare a culorilor foarte bogată și reflectă perfect reflexele luminii.

În ceea ce privește suprafața mată a tavanelor extensibile, aceasta este mai funcțională și mai restrânsă, dar este rar utilizată pentru imprimarea fotografiilor.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă