fbpx

Tavane extensibile perforate

Tavanele perforate pot transforma o cameră dincolo de recunoaștere. Tăieturile geometrice de orice dimensiune pot ajusta parametrii camerei și pot da un aspect ne standard. Designerii folosesc această tehnologie pentru a crea un aspect artistic și un efect impresionant.

Construcția unui tavan extensibil constă din cel puțin două pânze: una standard de bază și una decorativă cu găuri. Este posibilă instalarea celui de-al treilea strat invizibil. Tavanele extensibile perforate sunt combinate cu diferite texturi și pânze de diferite culori.

Pentru a comanda un astfel de tavan, trebuie să faceți trei pași:

  • Selectați o imagine din catalog. În galerie puteți alege: o floare, un fluture, o figură, o imagine. Imaginea selectată este adaptată parametrilor camerei. Proiectanții scalează obiectul și ajută la evitarea distorsionării desenului.
  • Alegeti materialul. Tavanele perforate sunt realizate numai din folie de PVC. Folia de PVC este un produs de masă care este sigur pentru sănătatea umană și are proprietățile dorite.
  • Alegeți o textură potrivită: lucioasă, satinată, mată. Apoi decideți despre transparența materialului și a culorii.

Alegeti tipul de construcție. Vă gândiți să comandați iluminare LED de-a lungul conturului, în interior sau în exterior? Tavanul in două sau mai multe nivele? Vom întruchipa ideea oricărei complexități rapid și la un preț adecvat.

Tavanele extensibile perforate - o soluție modernă pentru interior Tavanele extensibile oferă ventilație. Sistemul este simplu, constă dintr-un tavan de fundal și un al doilea cu decupaje decorative. În acest fel, aerul interior este redistribuit uniform. Problema asociată cu încălcarea etanșeității în cameră și efectul care rezultă: umflarea sau lipirea pânzei este rezolvată.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă