fbpx

Iluminare tavane extensibile

Pentru o iluminare perfecta si uniform repartizată pe suprafața tavanului extensibil iluminat, dar și în particular pentru regiunile alese, folosim sisteme de iluminare pe baza de LED în diferite culori fie cu corpuri de iluminat fie cu benzi de iluminare. Acestea servesc o soluție perfectă pentru odaia copiilor, oferind o iluminare interioară a tavanului extensibil iluminat care va alunga frica de intuneric dar în același timp să fie destul de slabă pentru a permite o odihnă corectă cu un somn liniștit.

La fel tehnologia tavanelor iluminate este folosita atît la odăile pentru oaspeți cît si pentru holuri de orice dimensiune.

INSTALARE LĂMPLI

Instalarea lămpilor pe tavanul extensibil v-a oferi interierului d-voastră o iluminare perfectă. Vă oferim gratuit o consultare referitor la poziția modelul și modul de aranjare e elementelor de iluminare a tavanului extensibil in odaie. Pe tavane extensibile iluminate veți avea posibilitatea de a experimenta cele mai neobisnuite idei de amenajare, începînd de la un simplu candelabru, pînă la cele mai sofisticate lampi sau benzi LED.

INSTALARE CANDELABRU

Pentru a instala candelabrul vom fixa un suport rezistent de tavanul existent, oferind in același timp posibilitatea de a schimba oricînd candelabrul pe care l-ați procurat. Farmecul unui minunat candelabru pe un tavan extensibil este de neînlocuit în odai amenajate modest, de aceea va propunem sa nu vă limitați în idei cînd este vorba de el. Ideea de tavane extensibile franceze vor accentua atmosfera călduroasă a locuinței d-voastră.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă