fbpx

Suport pentru draperii ascuns

Acum tot mai mulți oameni doresc să ascundă perdelele de montare în tavan. Din ce în ce mai puțin, clientul dorește să vadă cornișa de plastic și cârligele de care atârnă perdelele. Nișele de cornișă sunt populare, datorită faptului că vedeți doar tavanul extensibil și perdelele care ies din tavan. Fără elemente de fixare și construcții.

Există mai multe soluții tehnice, acestea diferă atât prin aspect, cât și prin preț. Nu uitați că structurile mai complexe necesită mai mult timp pentru instalare.

Recomandări pentru alegerea unui suport pentru draperii

  • În majoritatea cazurilor, o tijă de perdea din plastic va fi suficientă, dar dacă perdelele sunt prea grele, este mai bine să folosiți una de aluminiu.
  • Atunci când alegeți lățimea tijei de perdea, merită să luați în considerare numărul de rânduri de perdele pe care doriți să le utilizați. Există cornișe, atât cu două rânduri, cât și cu trei-patru rânduri.
  • La instalarea cornișei, merită să luați în considerare lățimea radiatorului și partea proeminentă a pervazului ferestrei. Dar nu ar trebui să mergeți la extreme și să puneți o cornișă la treizeci de cm de perete cu o fereastră. Deci, veți reduce semnificativ spațiul camerei cu prețul perdelelor suspendate vertical.
  • Un mic plus - cu o cornișă de tavan, nu aveți suprafețe noi pentru colectarea prafului.
  • Vă recomandăm o suprafață de beton, în care cornișa va fi înșurubată, vopsită cu vopsea albă. Dacă este montat nu aproape de perete, betonul gol nu va fi vizibil. - Faceți iluminarea cu LED-uri a perdelelor pe o incluziune separată sau de pe telecomandă.
  • Când instalați o nișă și o cornișă, este mai bine să faceți o cornișă pentru întreaga lățime a peretelui și nu doar pentru lățimea ferestrei. Astfel puteți deschide cu ușurință perdelele și lăsați să intre mai multă lumină de zi.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă