fbpx

Tavane extensibile lucioase

Tavanele extensibile lucioase sunt o opțiune excelentă pentru cei care doresc să extindă vizual camera, să o facă mai ușoară și mai elegantă. Suprafața oglinzii transformă camera și creează aspectul său unic. Dacă mai devreme această metodă de decorare era neobișnuită și inaccesibilă pentru mulți, acum aproape toată lumea își poate permite.

Avantajul tavanelor extensibile lucioase este versatilitatea lor, ceea ce face posibilă instalarea în orice cameră. Aceasta poate fi o bucătărie, un dormitor sau chiar o baie. Un astfel de film nu acumulează praf, murdărie și, de asemenea, nu se deteriorează sub influența apei și a focului.

Caracteristici ale tavanelor lucioase

Un tavan extensibil lucios, în esență, este o foaie întinsă peste un cadru metalic. Fixarea materialului este uniformă, destul de rigidă și suficientă pentru ca panoul să fie uniform, fără cădere și pliuri. Ca material pentru decorarea zonei de tavan, se folosește un film din PVC, dezvoltat folosind o tehnologie specială, care elimină deformarea pentru o lungă perioadă de timp.

Acest material este fabricat din componente sintetice, ceea ce îl face rezistent la microorganisme.

Tavanul extensibil nu se fisurează, nu se rupe, este rezistent la umiditate, este capabil să reziste la o cantitate semnificativă de apă dacă apare o scurgere de la vecinii de deasupra. Datorită impregnărilor speciale, materialul este rezistent la îngheț. Acest design elimină formarea condensului, care este importantă pentru case și camere cu umiditate ridicată și permite utilizarea acestor structuri în orice încăpere a casei, inclusiv o baie și o baie combinată.

Un bonus suplimentar este transparența texturilor lucioase, care vă permite să decorați tavanul cu iluminare încorporată cu efect realist.

Tavanele extensibile lucioase: argumente pro și contra

Orice materiale de construcție sau finisare utilizate pentru a crea un interior au atât dezavantaje, cât și avantaje. Tavanele extensibile lucioase nu fac excepție.

Plusurile includ:

 • Culoarea albă lucioasă a tavanului extensibil creează o senzație de curățenie și prospețime. Camera crește vizual, devine mai ușoară.
 • Categoria medie de pret a finisajului.
 • Se potrivește bine cu orice alte materiale de finisare.
 • Instalare rapidă.
 • Instalarea structurii nu necesită lucrări pregătitoare și nivelarea tavanului.
 • Pânza nu necesită o întreținere specială.
 • Durabilitatea materialului.
 • Praful și murdăria nu se așează la suprafață, precum și electricitatea nu se acumulează.

Dezavantajele design-urilor includ:

 • Nu trebuie utilizat în încăperi cu tavane joase.
 • Dacă camera este prea mare, dimensiunea standard a tavanului extensibil nu va fi suficientă, trebuie să faceți niveluri din gips-carton.
 • După curățarea umedă, pot rămâne pete care vor fi vizibile cu ochiul liber. Prin urmare, trebuie să alegeți produse de curățare de înaltă calitate, potrivite pentru acest tip de curățare.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă