fbpx

Tavanele extensibile franceze, zi de zi, devin tot mai practice, bucurîndu-se e o mare popularitate, datorita avantajelor enorme pa care le ofera. Materialul din care sunt fabricate poate fi șters sau spălat după necesitate fară a-și pierde culoarea initiala. O soliție perfectă pentru un interier personalizat, montarea de tavane extensibile devine un ajutor de neînlocuit.

AVANTAJE PENTRU TAVANE EXTENSIBILE FRANCEZE:

 • Instalare rapidă ( 3 ore /20mp ) cu pastrarea curățeniei – vom monta tavanul la finele reparatiei ( de dorit ) deoarece pe parcursul lucrarilor nu vom afecta nimic din odaie .
 • Protectie în potriva inudatiilor ( 100 kg/m2 ) – Cu toti cunoastem nenumarate cazuri cind fie la bloc, fie la case de unu, doua nivele, apare problema inundatiilor cauzată de numeroși factori , unde tavanele extensibile devin un protector a mobilei, cît si a celorlalte aparate utile în viața cotidiană, menținind apa pînă la înlăturarea cauzei.
 • Rezistente la umezeală şi mucegai – In acest caz tananul nu are de suferit deorece materialul este rezistent la apa.
 • Uşor de curăţat – Se va folosi folutie de curațare a sticlei , sau alte solutii ce nu vor lasa urme dupa uscarea suprafetei expuse curațirii .
 • Întreţinere usoară – Nu este nevoie de nici o tehnologie speciala pentru a te bucura de el, de aceea tot mai multe persoane prefera tavane extensibile .
 • Izolatoare fonic
 • Rezistente la greutate
 • Abilitatea de a crea cu uşurinţă forme – Aceste tavane pot fi adaugate la poduri ce au deja unele forme facute cu gips-carton, ceea ce vă oferă întroducerea numeroaselor forme pe tavan .
 • Durabile – Garantia tavanelor este de 10 ani.
 • Nu conţin substanţe toxice sau periculoase – Aceste însușiri sunt apărate de certificatul de calitate a materialului .
 • Egalizatoare şi izolator termic
 • Nu crapa si nu isi pierde culoarea

Cu tavane extensibile personalizate aveți posibilitatea de a personaliza tavanul d-voastră într-o măsură deosebit de originala, dictată de gusturi și necesități. Vă propunem sa alegeți, din complectul de elemente suplimentare, necesarul pentru a obține maxim confort si flexibilitate. Un tavan extensibil personalizat nu este doar o modalitate rapida de a finisa reparația, dar și o tehnologie adaptată condițiilor d-voastra de trai, care vă oferă nenumarate avantaje și în același moment ramin a fi 100% ecologice.

Pentru a accentua liniile ce separă planele tavanului extensibil, va propunem o funie subțire care v-a schimba tradiționalele baghete cu un element modern și elegant. Ve-ți avea la dispoziție in jur de 10 nuanțe a funiilor, pentru o integrare mai agreabilă între elementele încăperii cu tavanul extensibil. La procurarea tavanelor exensibile pentru suprafețe mari vă oferim reduceri la prețul funiei.

Pentru o iluminare perfecta si uniform repartizată pe suprafața tavanului extensibil iluminat, dar și în particular pentru regiunile alese, folosim sisteme de iluminare pe baza de LED în diferite culori fie cu corpuri de iluminat fie cu benzi de iluminare. Acestea servesc o soluție perfectă pentru odaia copiilor, oferind o iluminare interioară a tavanului extensibil iluminat care va alunga frica de intuneric dar în același timp să fie destul de slabă pentru a permite o odihnă corectă cu un somn liniștit.

Tavanul extensibil mat se potriveşte cu orice incăpere, este o imitație perfectă a tavanului tradițional.

În ultimii ani exista o tendință tot mai mare pentru crearea de interior cît mai exclusiv, fiecare detaliu este executat după dorința clientului. Producătorii de tavane extensibile de asemenea pot oferi clienților un produs exclusiv – tavan imprimat cu imagini.

Tavanele extensibile lucioase translucide adaugă mai multă lumină încăperii și redă efectul de oglindă, se potrivește cel mai bine pentru spațiile mici

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă