fbpx

Tavane extensibile cerul înstelat

Puteți cumpăra de la noi o structură de tavan extensibil asamblată intr-o formă tehnică a cerului înstelat. Realizăm realismul imaginii. Proiectele noastre sunt greu de distins de cerul real. Efectuăm lucrări de orice complexitate.

Tavanele extensibile cu un cer înstelat sunt împărțite în două tipuri:

  • Tavane extensibile cu imprimare foto de înaltă rezoluție cu efect de volum. Vopselele se aplică pe folie sau țesătură din PVC. Oferim pentru imprimarea oricărei imagini din cataloagele din stoc. Proiectantul nostru va forma imaginea selectată în funcție de zonă, perimetrul tipăritului dorit și va da nuanța dorită. Chiar facem imprimare față-verso cu dezvoltarea celei de-a doua imagini (interne) atunci când lumina de fundal cu LED integrată este pornită.
  • Tavane extensibile cu o proiecție a cerului înstelat pe țesătură. Aceasta este o metodă mai sofisticată, care vă permite să creați mișcare, să dați stelelor și nebuloaselor un aspect viu. Pentru a face un astfel de design, este necesar să utilizați o cârpă din țesătură. Fiecare stea este un fir de fibră optică. Fibra optică este conectată la un proiector care controlează LED-urile. Ordinea dorită este setată și luminile se aprind, se sting cu o frecvență dată. Diametru pentru LED-uri: Ø1,5, Ø7,5, Ø1,0. Această mică diferență de diametru se observă de fapt atunci când luminile sunt aprinse. Pentru a calcula costul unui astfel de proiect, este necesar să adăugați separat prețurile fiecărui punct și să luați în considerare toate detaliile instalării fiecărui metru pătrat.

Tavanele extensibile sunt instalate în camere de zi și dormitoare. Majoritatea comenzilor sunt pentru camere pentru copii, deoarece copiii sunt încântați de acest efect.

Pași pentru instalarea unui tavan instelat:

  • Dezvoltarea conceptului cu alegerea formatului și modelului. Detaliile sunt convenite, dorințele clientului sunt luate în considerare.
  • Fabricarea structurilor de profil, pânză. Pregătirea elementelor suplimentare. Tehnologul conduce instrucțiuni, pregătește termenii de referință pentru echipa de asamblare.
  • Plecarea instalatorilor la obiect cu materiale, instalare.
  • Livrarea comenzii finalizate către client.

Facem lucrul cu atenție, oferim o garanție extinsă. Acest lucru se datorează faptului că este important pentru noi să lăsăm o impresie pozitivă.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă