fbpx

Tavane extensibile imprimate

În ultimii ani exista o tendință tot mai mare pentru crearea de interior cît mai exclusiv, fiecare detaliu este executat după dorința clientului. Producătorii de tavane extensibile de asemenea pot oferi clienților un produs exclusiv – tavan imprimat cu imagini.

Cea mai bună soluție pentru imprimarea pe tavane extensibile este de a utiliza plotter-ul japonez Mimaki cu o lățime de imprimare de 5 metri. Acest tip de plotter este optimizare pentru imprimarea pe tavane extensibile datorită soluțiilor inovatoare implementate de inginerii Mimaki.

Ce trebuie să știți despre tavanele extensibile imprimate:

  • Lățimea maximă a tavanului extensibil fără sudură – 5 m.
  • Timpul de productie minim – 1 zi.
  • Pentru uscare rapida a tiparului pe tavanul extensibil imprimat se folosește cerneală pe bază de solvent și fără miros.
  • Imaginea tavanului imprimat poate fi imprimată pe întreaga suprafață a tavanului extensibil sau doar pe o porțiune.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă