fbpx

Tavane extensibile personalizate

Cu tavane extensibile personalizate aveți posibilitatea de a personaliza tavanul d-voastră într-o măsură deosebit de originala, dictată de gusturi și necesități. Vă propunem sa alegeți, din complectul de elemente suplimentare, necesarul pentru a obține maxim confort si flexibilitate. Un tavan extensibil personalizat nu este doar o modalitate rapida de a finisa reparația, dar și o tehnologie adaptată condițiilor d-voastra de trai, care vă oferă nenumarate avantaje și în același moment ramin a fi 100% ecologice.

Tavanele extensibile franceze, zi de zi, devin tot mai practice, bucurîndu-se e o mare popularitate, datorita avantajelor enorme ale tavanelor extensibile pa care le ofera. Materialul din care sunt fabricate tavanele extensibile poate fi șters sau spălat după necesitate fară a-și pierde culoarea initiala. O soliție perfectă pentru un interier personalizat, montarea de tavane extensibile devine un ajutor de neînlocuit.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă