fbpx

Tavane extensibile fara goluri KRAAB

Tavanele extinse KRAAB este o soluție rapidă și fiabilă pentru instalarea sistemelor fără goluri pentru a obține o suprafață netedă și uniformă.

Tehnologiile devin din ce în ce mai interesante. Acest lucru se aplică tuturor, inclusiv reparațiilor moderne. Acum nu este nevoie să cheltuiți o cantitate imensă de materiale de construcție și timp pentru finisarea suprafeței. În problema tavanului, există o soluție rapidă și fiabilă - instalarea de sisteme fără goluri sau pânze cu bandă de mascare. Acum se acordă multă atenție noilor profiluri KRAAB. Tavanele extensibile KRAAB sunt instalate fără margini, această metodă arată foarte frumos și este potrivită pentru aproape orice suprafață. De exemplu, aveți un tavan vechi – ați ales să instalați tavanele extensibile fără goluri kraab. A doua zi ați obținut o suprafață perfect netedă, uniformă.

Principalele avantaje ale tavanelor întinse KRAAB:

  • Instalarea tavanelor extensibile fără goluri, fără inserție sau margine decorativă. Obții o margine întunecată cu linii clare;
  • Combinație elegantă de tavan și perete;
  • Posibilitatea finisării pereților după instalare. Se formează un spațiu decorativ de 6 mm;
  • Suprafața ideală pentru orice geometrie a încăperii. O andocare specializată a fost dezvoltată folosind o tehnologie noua;
  • Preț accesibil. Este mult mai profitabil să le cumpărați decât să faceți munca la fel;
  • În exterior, ele arată minunat. Se pare că baza atârnă în aer;
  • Marca este demnă de încredere, profilurile formează o potrivire sigură. Perimetrul va rămâne plat pe toată durata de viață, datorită cadrului metalic.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă