fbpx

Tavane extensibile colorate

Tavanele extensibile colorate sunt o soluție simplă pentru orice cameră. Datorită versatilității designului tavanului extensibil, clientul va putea să aducă la viață orice idee de design folosind diverse metode de proiectare. Tavanul extensibil colorat este potrivit pentru un dormitor, sufragerie, bucătărie, hol, baie, toaletă, având o rezistență foarte mare la uzură. Variațiile de culoare ale tavanelor extensibile pot fi complet diferite, menținând în același timp caracteristicile fizice ale structurii.

Caracteristici ale tavanelor extensibile colorate.

Prin reflectivitate, pânzele sunt împărțite în:

  • mate;
  • satine;
  • lucioase.

Trei opțiuni sunt utilizate în mod activ pentru a decora spațiul din tavanul extensibil colorat. Cele mai populare sunt tavanele lucioase, care, datorită reflectivității lor, au devenit o soluție excelentă pentru încăperile mici cu tavane joase. Utilizarea lor nu se limitează la tonul de culoare sau la alți factori.

Pânzele mate sunt de obicei utilizate în nuanțe pastelate, deoarece vă permit să creați un efect interesant pentru camere spațioase, care nu necesită o creștere a spațiului datorită structurii reflectorizante a materialului. Alegerea în favoarea materialului din satin face posibilă găsirea unui „mijloc auriu” între un finisaj complet mat și unul strălucitor.

Cu ajutorul pânzelor de diferite nuanțe de culori, sunt create tavane in mai multe nivele, pe care clientul le poate amenaja atât cu ajutorul unui sistem de iluminare, cât și cu ajutorul imprimării fotografice. Datorită acestei variabilități, puteți aranja diferite zone funcționale în cameră fără a crește bugetul datorită elementelor decorative scumpe. Flexibilitatea designului vă permite să aduceți orice idee la viață. Chiar și adevăratul „cer înstelat”.

Avantajele tavanelor extensibile colorate:

  • Combinația diferitelor nuanțe, texturi și design vă permite să creați un design unic pe care nimeni altcineva nu îl va întâlni.
  • Capacitatea de a salva elemente decorative datorită costului relativ scăzut.
  • Rezistența ridicată la uzură, mecanică și naturală, extinde semnificativ durata de viață a structurii.
  • Pânza nu necesită o întreținere specială și este foarte nepretențioasă în funcționare.
  • Instalarea pânzei este posibilă în încăperi cu umiditate ridicată a aerului (baie), temperaturi periodice ridicate (bucătărie) etc.
  • Când este inundată, pânza nu va fi deteriorată și poate fi readusă la forma sa originală cu ajutorul unor simple manipulări.

 

Paleta de culori pentru tavane extensibile

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă