fbpx

Tavane extensibile din satin

Tavanele extensibile din satin (satinate) sunt populare - având toate avantajele tavanelor din PVC, arată ca tavanele extensibile din țesătură scumpe. Tavanele din satin sunt frumoase, ușor de utilizat și se potrivesc perfect în orice interior.

Caracteristicile tavanelor din satin

Principala caracteristică a tavanelor extensibile satinate este reflexia moale și discretă a luminii, care creează o atmosferă caldă specială. Spre deosebire de suprafața oglinzită a tavanelor lucioase, tavanele din satin reflectă lumina în direcții diferite, creând umbre moi și o strălucire uniformă a suprafeței. Tavanele satinate nu strălucesc, lumina reflectată nu rănește ochii și nu obosește. Tavanele din satin arată excelent în combinație cu spoturi, astfel încât să puteți evidenția colțurile individuale cu lumină moale.

Cel mai important lucru este că tavanul extensibil din satin, spre deosebire de omologul său mat, nu are granulație, este o suprafață aproape complet netedă.

A doua caracteristică distinctivă a acestor tavane extensibile este capacitatea lor de a reflecta lumina - în acest sens, ele pot fi plasate în mijloc între pânzele lucioase și mate. Acesta este mijlocul de aur, la care se străduiește toată lumea și totul.

Dacă priviți cu atenție pânza, atunci pe suprafața ei puteți găsi o aparență a unei structuri de tesatura, care este complet similară cu țeserea țesăturii din satin. În principiu, acesta este, deoarece tavanul din satin are o bază țesută, acoperită cu un strat subțire de clorură de polivinil. De aici a venit numele acestui tip de tavan exetensibil - această structură nu privește complet pânza de capacitatea de a reflecta lumina și, în același timp, nu o face lipsită de față, similar cu o suprafață obișnuită vopsită.

Un alt factor definitoriu care distinge tavanele exetensibile din satin de altele este nuanța lor deschisă perlată, care este inerentă doar acestui tip de tavan extensibil și nu depinde în niciun fel de culoarea pe care o alegeți.

Avantaje ale tavanelor din satin

 • Suprafața ușor lustruită, imitând textura țesăturii din satin, conferă materialului frumusețea și proprietățile sale reflexive unice. Datorită texturii sale, tavanul din satin emite ușor lumină și arată ca o piele de căprioară scumpă. Această caracteristică conferă tavanului un aspect elegant și bogat.
 • Tavanul din satin extensibil vă permite să obțineți o suprafață netedă, în spatele căreia puteți ascunde podele neuniforme, conducte de ventilație, conducte și cabluri electrice.
 • Materialele din PVC sunt capabile să ia orice formă și să creeze elemente curbate ale tavanelor cu mai multe niveluri și multicolore.
 • Lățimea rețelei este de la 1,2 la 3,2 metri. Acest lucru este suficient pentru a crea un tavan fără sudură în orice cameră.
 • Tavanul este complet impermeabil. Nu lasă vaporii de umiditate din spațiul camerei în sus, jucând rolul unei bariere împotriva vaporilor. Dacă vecinii te inundă, tavanul din satin întins, întins, va putea să țină o masă mare de apă. În același timp, nu își va pierde elasticitatea și, după scurgerea apei, își va restabili forma anterioară.
 • Materialul are un efect antistatic, praful nu se așează pe el, picăturile de apă nu se condensează.
 • Tavanele extensibile din satin sunt ușor de curățat - murdăria este spălată de pe suprafața din PVC fără eforturi mari și folosind detergenți puternici.
 • Dacă este necesar, materialul din satin poate fi demontat cu atenție și apoi reinstalat.
 • Materialul nu arde, are un punct de topire ridicat și nu emite gaze asfixiante nocive.
 • În ciuda similarității externe cu tavanele scumpe din țesături, cele din satin sunt mult mai ieftine, ceea ce le face accesibile pentru majoritatea oamenilor care decid să facă reparații.

Contra tavanelor din satin

 • Tavanele din satin au un diapazon limitat de temperatură. La temperaturi sub zero, materialul devine fragil și se fisurează, la temperaturi ridicate își pierde elasticitatea, se deformează și se lasă.
 • Tavanul din satin este suficient de fragil, este ușor să îl deteriorați cu obiecte ascuțite, cu impact sau cu presiune excesivă. Această caracteristică trebuie luată în considerare la spălare și curățare.
 • În încăperile mari, sudurile sunt inevitabile și, în unele cazuri, este posibilă căderea pânzei. Acest lucru poate fi evitat cu un design de tavan extensibil selectat corespunzător.

Avantajele materialului sunt evidente - este frumos, ușor de utilizat și accesibil. Dezavantajele pot fi ușor compensate de alegerea corectă a condițiilor de proiectare și de funcționare.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă