fbpx

Tavane extensibile cu nișă luminoasă (plutitoare)

Pentru a crea un interior modern, designerii folosesc variante inovatoare, dintre care unul este tavanul plutitor. O noutate funcțională, frumoasă și practică a devenit foarte rapid populară. Aspectul unic al acestor structuri de tavan va face orice cameră originală și interesantă.

Tavanul plutitor este reprezentat extern de o pânză din țesătură sau folie din PVC, care pare să fie în aer fără elemente de fixare. Vaparea este creată datorită spațiului gol dintre suprafețele peretelui și tavanului, unde banda LED este montată pe un profil special. O acoperire decorativă deasupra structurii emite lumina reflectând pereții.

Avantajele tavanelor extensibile în creștere

  • Economii de energie cu LED-uri care consumă cantități mici de electricitate.
  • Baza sub formă de profil poate fi instalată nu numai pe suprafețe perfect plane, ci și pe secțiuni curbate.
  • Pentru construirea unui tavan plutitor, sunt necesare mai puține materiale decât necesită o structură solidă, iar procesul în sine nu necesită mult timp și efort.
  • Iluminatul instalat de-a lungul perimetrului camerei face camera confortabilă.
  • Camera este mărită vizual.
  • Utilizarea unei benzi LED colorate vă va permite să controlați iluminatul folosind o telecomandă.

Pe lângă cele de mai sus, tavanele plutitoare au toate avantajele structurilor de standard: durabilitate, siguranță pentru mediu, rezistență la umiditate, izolare fonică, ușurință în întreținere.

Materialul principal este o țesătură elastică. Opțiunile obișnuite sunt texturile mate și lucioase. Metodele moderne de decorare a tavanelor includ imprimarea fotografiilor și iluminarea originală, care vă permite să creați iluzia unui „cer înstelat”, a spațiului și a oricărei alte abstracții. Alegerea depinde de preferințele personale și de capacitățile financiare.

Exemple de tavane plutitoare în interiorul camerei

Sufragerie. Camera spațioasă vă permite să amplasați tavane plutitoare pe mai multe niveluri și să împărțiți camera în zone. Secțiunile individuale ale tavanului pot fi exprimate prin imprimarea fotografiilor, care se potrivește bine cu pânzele din satin.

Dormitor. Pânza tavanului plutitor din această cameră trebuie aleasă monocromatică cu texturi mate sau lucioase. Exprimați plutirea suprafeței tavanului nu numai cu bandă LED, ci și cu dispozitive moderne cu puncte.

Copii. Nuanțele moderat luminoase de pe tavan îi sunt potrivite. Puteți adăuga varietate și adăuga imagini de tavan sub formă de desene animate, personaje de basm. Norii albaștri sau cerul înstelat vor încânta copilul.

Bucătărie. Pentru bucătărie, obțineți o pânză ușor de întreținut (textura mată sau lucioasă a marerialului din PVC). Dacă zona camerei permite, selectați zone separate folosind structuri pe mai multe niveluri.

Baie. Tavanul plutitor va evidenția plăcile ceramice de pe pereți. Vizibilitatea de înaltă calitate poate fi creată prin completarea iluminării de fundal alb strălucitor cu pete mici sau lămpi.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă