fbpx

Tavane extensibile in două nivele

Tavanele extensibile duplex sunt o modalitate excelentă de a transforma o cameră și de a crea un design unic. Structura este instalată foarte ușor și rapid; mulți designeri preferă această opțiune datorită numeroaselor sale avantaje.

Caracteristici ale tavanelor pe două niveluri

Dispozitivul unui tavan extensibil pe două niveluri nu este atât de dificil pe cât ar putea părea la prima vedere. Este un cadru subțire de profil din aluminiu care este atașat la tavan. Mai mult, acest cadru de-a lungul perimetrului este învelit cu gips-carton și obținem nivelul inferior al tavanului. Un film este întins sub cutia de gips-carton, formând nivelul superior.

Tavanele întinse pe două niveluri au un avantaj imens față de alte opțiuni. Cu ajutorul unei cutii de gips-carton, puteți crea absolut orice design, de la contururile clasice ale camerei până la modele sub formă de soare, fluturi și multe altele pentru o cameră pentru copii.

Tavane extensibile lucioase in două niveluri

Mulți spun cu încredere că cele mai frumoase tavane extensibile pe două niveluri sunt structuri cu o pânză lucioasă. Și nimic surprinzător - un astfel de film arată foarte elegant și solemn, este capabil să extindă vizual spațiul camerei. Pentru un design special, puteți folosi spoturi neobișnuite cu iluminare originală - tavanul lucios reflectă lumina foarte frumos.

Este important să rețineți dezavantajele tavanelor lucioase pe două niveluri. Praful este foarte vizibil asupra lor și, dacă casa ta are o renovare proaspătă, va trebui să ștergi tavanul aproape în fiecare zi. O altă problemă este că la spălare se formează dungi pe pelicula lucioasă, care strică foarte mult aspectul tavanului și al camerei în ansamblu. Pentru a evita acest lucru, merită să folosiți produse speciale de îngrijire.

Tavane extensibile mate in două niveluri

Cu toate avantajele designului, nu tuturor le place aspectul filmului din PVC lucios și, în multe feluri, tavane extensibile mate pe două niveluri pot fi o opțiune mai bună. Avantajul lor este că, pe bună dreptate, pot fi numite universale - o astfel de acoperire a tavanului poate fi utilizată cu succes atât în ​​camera de zi, cât și pe coridor sau baie. Spre deosebire de tipurile lucioase, mat, ale tavanelor întinse pe două niveluri vor arăta organic într-un interior clasic.

Tavane extensibile in două niveluri din satin

Tavanele întinse din satin (țesătură) pe două niveluri nu diferă de aranjarea tavanelor cu folie din PVC, doar că în locul acestuia, o acoperire din țesătură este întinsă sub cutia din gips-carton. Avantajele acestei opțiuni includ:

  • naturalețea și respectarea mediului a materialului;
  • design elegant și original;
  • materialul este respirabil.

Tavane extensibile in două niveluri cu imprimare foto

Tavanele extensibile pe două nivele sunt o soluție ultramodernă care va face realitatea oricărei fantezii interioare. Pânza poate fi oricare - mată, lucioasă sau chiar satinată. În ceea ce privește imaginea, aici alegerea dvs. este nelimitată. Adesea, pe tavan se folosesc imagini precum natură, flori, abstractizare, imagini pentru creșă, fragmente de tablouri.

Cer - Tavane extensibile in două niveluri

Tavanul extensibil pe două niveluri este unul dintre tipurile de tavane extensibile cu imprimare foto și este cel mai popular nu numai în interiorul unei camere pentru copii, ci și în designul unui living sau dormitor. Cele mai frecvente opțiuni sunt:

  • Cerul înnorat este un fundal albastru luminos, frumos, cu nori albi plutind pe el. Imaginea poate fi realistă sau desen animată.
  • Cerul înstelat - imaginea cerului de noapte poate fi, de asemenea, diferită: stele mari pe un fundal întunecat sau imagini spațiale realiste. În multe cazuri, se utilizează vopsele fluorescente, ceea ce creează un efect uimitor pe timp de noapte.

Despre LuxeDesign

Datorita unei echipe tinere si dinamice suntem in masura sa va oferim solutii unice in ceea ce priveste originalitatea spatiului dumneavoastra. Materialele promovate de noi pot satisface cele mai exigente cerinte tehnice si estetice. Pe langa produsele mentionate pe site, firma LUXEDESIGN poate furniza si alte tipuri de materiale ce tin de amenajarea unui spatiu atat la interior, cat si la exterior – placari tapet piatra, placari cu lemn (cu rol acustic sau decorativ), pereti mobili de compartimentare, lambriuri acustice sau sticla securizata rezistenta la foc.

Adresa oficiului

mun. Chisinau, s. Hulboaca

Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 78161617

+373 79161617

Program de lucru

Lucrăm zilnic

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 18:00

Duminică: zi de odihnă