fbpx

Этапы работы

Măsurarea

Cum vorba bună spune: mai înâi măsoară bine dupa aceea taie, începutul lucrărilor pentru instalarea unui tavan extensibil pornește cu masurările.

Proiectarea

La etapa de proiectare se identifică toate colțurile, denivelările, locurile unde vor fi montate corpurile de iluminat și respectiv modalitatea de iluminare (se poate opta pentru un pod extensibil iluminat), se alege tipul materialelor din care va fi confecționat tavanul extensibil și elementele de decor care se vor aplica la finisare

Prelucrarea materialului

Instalarea carcasei

Întâi trebuie instalată o baghetă (profile din PVC sau profile de aluminiu pe care se va ține tavanul extensibil). Când bageta este complet instalată, trebuie să reglate și închise cu atenție îmbinările dintre baghete. Pentru a face profilul uniform continuu, este necesar să fie astupate cusăturile cu cîteva straturi de bandă de mascare folosind o spatulă mică.

Instalarea carcaselor de iluminare

... și a panglicii LED

Înainte de a trece la întinderea pânzei pentru tavanul extensibil, trebuie instalate carcasele pentru corpurile de iluminat și sistemul de iluminare al camerei. Dacă s-a optat pentru un tavan extensibil iluminat, atunci se instaleaza sistemul și panglicile LED

Întinderea materialului

Pânza viitorului tavan extensibil este mai mică decât nișa tavanului. Pentru a întinde materialul, acesta trebuie să fie bine încălzit. Pentru aceasta, se folosește un pistol de căldură. În acest timp temperatura din camera ajunge la 40 de grade Celsius, iar cea a pânzei la 60-70 de grade Celsius. În această formă pânza se întinde pe suprafața tavanului și se prinde de baghetul carcasei instalate. În primul rând se prind colțurile după care se ajusteaza centrul tavanului. Este important ca această procedură să fie efectuată simetric.

Instalarea elementelor de decor

Decalajul dintre perete și baghetă poate fi etanșat cu o inserție specială (șnur de cauciuc). Aceasta vă permite să nu aveți nici o fisura sau spații goale pe marginea podului. Este un element exclusiv decorativ.

Instalarea luminilor

Și rezultatul multașteptat

LuxeDesign

О компании LuxeDesign

Благодаря молодой и динамичной команде мы можем предложить вам уникальные решения в отношении оригинальности вашего пространства. Предлагаемые нами материалы могут удовлетворить самые высокие технические и эстетические требования. В дополнение к продуктам, упомянутым на сайте, LUXEDESIGN может поставлять другие типы материалов, связанных с обустройством пространства как внутри, так и снаружи - облицовка каменными обоями, деревянная облицовка (с акустической или декоративной ролью), подвижные перегородки , акустические панели или огнестойкое безопасное стекло.

Аддресс

мун. Chisinau, с. Hulboaca

ул. Stefan cel Mare, 56

+373 68161617

+373 79161617

+373 78161617

Рабочие часы

Ежедневно

Понедельник - Суббота: 9:00 - 18:00

Восскресение: выходной